Прозорість та відкритість діяльності закладу
Розклад дзвінків
Зараз
09:53:04
Квітень, 19
П'ятница
2024
2855927 / 551
Перевірка харчоблоку та буфету ЗСШФК №18

Харчування відіграє серйозну роль в питанні повноцінного розвитку і зростання школярів. Воно не тільки сприяє загальному зміцненню організму дітей, але також може впливати на їхню працездатність і успішність. Достатня кількість поживних речовин і правильна культура споживання їжі не лише вберігають дитину від численних хвороб, а й роблять її бадьорішою і уважнішою.
04.02.2021 року комісія громадського контролю здійснила перевірку харчоблоку та буфету ЗСШФК №18 . Головна мета перевірки дотримання нового Санітарного регламенту для закладів освіти який вступив в дію з 01 січня 2021 року.


Комісією були охоплені такі питання:

- забезпечення відстані між обідніми столами та роздачею для прийому брудного посуду не менше 2 м; між рядами обідніх столів – 100 см; між обідніми столами і стіною – 40 см; розміщення за столом не більше 4-х осіб;
- умови зберігання, дотримання термінів реалізації і технології виготовлення страв;
- дотримання санітарно-протиепідемічного режиму в їдальні (харчоблоці), буфеті;
- забезпечення працівників харчоблоку засобами індивідуального захисту із розрахунку захисна маска на 3 години роботи, одноразовими рукавичками;
- перевірка відсутності на харчоблоці пощербленого, емальованого, алюмінієвого столового посуду;
- проходження працівниками їдальні та буфету медогляду (медичні книжки).